Otvori navigaciju
Korpa 0

Sony VCT-VPR10

Prix Welkit 1.200,60 BAM Prix conseillé 1.691,80 BAM
DostupnostNa upit
Požurite još samo 1 kom na lageru
SKU
VCTVPR10.CE7

DOSTAVA BRZOM POŠTOM

Na dnu stranice pronađite iznos rate na 12 mjeseci.

Opis
Stativ od ugljičnih vlakana s naprednim daljinskim upravljanjem, priključkom za brzo priključivanje i multifunkcijskim USB kabelom
Stabilno snimanje uz preciznu kontrolu


Približite se pomoću zuma: Približite se objektu snimanja koristeći polugu za zumiranje na daljinskom upravljaču ili koristite regulator za sporo zumiranje kako biste snimili odmjereniji krupni plan.

Sastavite kompoziciju snimke pomoću rastera: Provjerite okomito i vodoravno poravnanje s donjom stranom mreže na daljinskom upravljaču koja prikazuje 4 bijele linije kao pomoć u izjednačavanju snimke.

Efekt linija uz vremensko (bulb) snimanje: Gumb za fotografiranje smanjuje brzinu blende pa će oblaci ili vlakovi u prolazu ostaviti linije, dok će objekti koji miruju ostati jasni.

Budite fleksibilni uz odvojivi daljinski upravljač: Jednostavno pričvrstite upravljač na stativ i upravljajte snimanjem iz daljine – snimite krupne planove bez da preplašite divlje životinje.

Brzo i jednostavno montiranje uz priključak za brzo pričvršćivanje: Uvijek savršeno snimite svaki trenutak: brzo priključite Handycam® za stabilnu snimku i lako ga odvojite nakon što je snimite.

Pomoću konektorskog kabela možete priključivati različite fotoaparate: Priključite fotoaparat ili kamkorder koji je najprikladniji za snimku pomoću višenamjenskog terminala (provjerite karticu s podacima o kompatibilnosti).

Precizno snimanje iz visokog i niskog položaja uz pomoć podizača: Stativ se može rastegnuti do visine od 1.700 mm i spustiti na 300 mm, a njegove noge mogu se proširiti kako bi se postigli niski kutovi snimanja potrebni u makro fotografiji.

Glava stativa omogućava uglađene prijelaze i nagibe: Lijevo, desno, gore ili dolje, glava stativa s uljem omogućava praćenje objekta snimanje uz uglađeno kretanje.

Ravno snimanje pomoću libele: Kada se cijeli mjehurić u libeli nalazi unutar crvenog kruga, platforma stativa je u savršeno ravnom položaju.

Spakirajte ga i ponesite sa sobom kamo god krenuli: Stativ je tanak i kompaktan pa ga možete bez muke spremiti u isporučenu torbicu i ponijeti sa sobom na snimateljski zadatak.

Snažan i lagan zahvaljujući dizajnu od karbonskih vlakana: Ovaj je stativ dovoljno snažan da vas može pratiti kamo god krenuli, a da vas pritom ne opterećuje; jednostavno ga prebacite preko ramena i spremni ste za pokret.

Noge koje se čvrsto zabijaju u tlo: Noge stativa imaju zašiljene krajeve za bolju stabilnost tijekom snimanja na otvorenom, postavljanja u šumskim okruženjima i snimanja divljih životinja.


Značajke
Glava stativa Y
Boja uređaja Crno
Visina (maksimalna) 170 cm
Broj nogu 3 noge
Visina (minimalna) 30 cm
Svrha Digitalne/filmske kamere

Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Više informacija

Kupovina na rate 1364KM ili 56.85KM mjesečno na 24 rate
Color N/A
Proizvođač Sony
Naziv Sony Tripod VCTVPR10.CE7