Otvori navigaciju
Korpa 0

Sony KDL-49WD755

Prix Welkit 997,00 BAM Prix conseillé 1.127,10 BAM
DostunostNa upit
SKU
KDL49WD755BAEP

DOSTAVA BRZOM POŠTOM

Na dnu stranice pronađite iznos rate na 12 mjeseci.

Opis
Full HD televizor s tehnologijama X-Reality PRO, Motionflow, X-Protection PRO i Bass Reflex zvučnikom.
Uživajte u nevjerojatnoj Full HD slici u tankom dizajnu.


X-Reality PRO™: čišća, profinjenija slika: Uživajte u izvanrednoj jasnoći, izoštrenosti i kvaliteti slike svih sadržaja koje gledate. Naša kombinacija tehnologija za smanjenje šuma izoštrava i uklanja šum iz svih scena, zahvaljujući prikaz karakteriziraju sjajni, jasni detalji..

Full HD 1080p: Iskusite detalje Full HD 1080p rezolucije u svim zabavnim sadržajima. Od Blu-ray Disc™ medija i propuštenih televizijskih sadržaja do fotografija na pametnom telefonu, sve možete gledati u savršenoj jasnoći na velikom zaslonu ovog televizora BRAVIA®..

Odlična USB reprodukcija raznih formata: Uživajte u omiljenom digitalnom sadržaju s bilo koje USB memorije. Zahvaljujući podršci za odličnu USB reprodukciju raznih formata, na svom televizoru možete reproducirati glazbu, videozapise i kolekcije fotografija. Uz podršku za širok raspon kodera/dekodera, moći ćete uživati u izuzetnom rasponu formata – jednostavno se povežite i spremni ste za pokret..

Motionflow™ XR održava prikaz akcije uglađenim: Uživajte u uglađenim i oštrim detaljima čak i u scenama brze akcije uz Motionflow™ XR. Ova inovativna tehnologija stvara i umeće dodatne kadrove između originalnih. Uspoređuje ključne vizualne čimbenike niza sličica i zatim izračunava djelić sekunde akcije koja nedostaje u tim sekvencama. Neki modeli imaju i mogućnost ubacivanja crnih sličica kako bi se postigao doista filmski dojam bez zamućenosti..

Organiziranje kabela: Kabeli neće biti vidljivi. Sve kabele možete uredno organizirati sa stražnje strane televizora i provesti do postolja, tako da sve izgleda pospremljeno..

Tanki dizajn: Tanki dizajn jednostavno se stapa s dnevnim boravkom, olakšavajući montiranje na zid. Zaslon ima uski okvir naglašen aluminijskim detaljima i minimalističke prednje ploče pa se možete usredotočiti na zabavu uz sliku gotovo od ruba do ruba. Idealan je spoj oblika i funkcije za pružanje prožimajućeg doživljaja zabave..

Odlična zabava bežičnim putem uz ugrađenu funkciju Wi-Fi®: Lako uspostavite vezu s kućnom mrežom. Ugrađena funkcija Wi-Fi® omogućava vam da na internetu slobodno pretražujete filmove, uživate u kanalima s videozapisima kao što je YouTube™ i pristupate uslugama kao što je televizija na zahtjev. Najbolje od svega, možete usmjeravati zabavne sadržaje s bežične kućne mreže i s interneta bez neurednih kabela..

YouTube: Web videozapisi na velikom zaslonu: Pokrenite aplikaciju YouTube za prikaz najnovijih videospotova i najpopularnijih videozapisa na velikom zaslonu svog televizora. Možete se prijaviti za pristup popisima pjesama i prikaz svojih pretplata..

Učinite trenutak svojim uz Photo Sharing Plus: Dopustite svima dijeljenje fotografija s posebnim uspomenama na velikom zaslonu. Do deset osoba u prostoriji može bežično slati fotografije i kratke videoisječke s pametnog telefona izravno na televizor BRAVIA® te uživati u izboru vlastite dodatne glazbene podloge. Televizor čak kreira vlastitu namjensku Wi-Fi® mrežu – idealno za goste..

Sadržaj pametnog telefona na velikom zaslonu: Zrcaljenjem zaslona možete uživati u sadržaju i aplikacijama sa svog pametnog telefona na televizoru tvrtke Sony. Povećajte sve uspomene i uživajte u njima na velikom zaslonu zajedno s članovima obitelji i prijateljima.

Clear Phase za uglađene, uravnotežene frekvencije: BRAVIA® koristi snažan računalni model za analizu i kompenzaciju nepravilnosti u odzivu zvučnika. To postiže uzorkovanjem frekvencije zvučnika uz veću preciznost. Ta informacija šalje se natrag kako bi se poništile skokovi ili padovi u prirodnom odzivu zvučnika, a rezultat je čist, prirodan zvuk uglađene, ravnomjerne reprodukcije svih frekvencija..


Zaslon
Razlučivost zaslona 1920 x 1080 pixels
Vidljivi kut, horizontalno 89°
Vidljivi kut, vertikalno 89°
Podržani video načini 480i,480p,576i,576p,720p,1080i,1080p
Frekvencija interpolacije pokreta 200 Hz
Tehnologija interpolacije pokreta Motionflow XR
Dijagonala ekrana (metrički) 123 cm
Oblik zaslona Flat screen
Podržane stope osvježavanja zaslona 50 Hz
Audio
Nazivna RMS snaga 20 W
Broj zvučnika 2
Zvučni načini Game,Movie,Music,Sports,Standard
Ugrađeni zvučni dekoderi Dolby Digital
TV tuner
Tip tunera Analog & Digital
Digital signal format system DVB-C,DVB-S,DVB-S2,DVB-T2
Ports & interfaces
Broj HDMI priključaka 2
Broj USB 2.0 priključaka 2
Broj RF priključaka 1
Broj SCART priključaka 1
Broj Ethernet LAN (RJ-45) priključaka 1
Koaksijalni digitalni audio izlaz 1
Upravljanje potrošnjom
Potrošnja energije 61 W
Godišnja potrošnja energije 89 kWh
Mreža
Ethernet LAN veza Da
Wi-Fi Direct Da
Funkcije za upravljanje
Odbrojavanje do uključenja/isključenja Da
Elektronički vodič kroz programe (EPG) Da
Ergonomija
Prekidač za uključivanje/isključivanje Da
VESA ugradnja Da
Sadržaj ambalaže
Priloženi kabeli AC
Kratke upute za uporabu Da
Design
Boja uređaja Crno
Performanse
Zaštita djece Da

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Sony KDL-49WD755
Vaša ocjena

Više informacija

Kupovina na rate 1115KM ili 41.73KM mjesečno na 24 rate
Color N/A
Proizvođač Sony
Meta title Sony 49'' WD755 Full HD 200Hz