Otvori navigaciju
Korpa 0

Sony KDL-40WD650 LED TV

Prix Welkit 798,00 BAM Prix conseillé 1.140,00 BAM
DostunostDostupno
SKU
KDL40WD650BAEP

DOSTAVA BRZOM POŠTOM

Na dnu stranice pronađite iznos rate na 12 mjeseci.

Opis
Full HD televizor s tehnologijama X-Reality, Motionflow, IPTV i Bass Reflex zvučnikom.
Istražite svijet filmova, televizije i aplikacija u rezoluciji koja nadilazi Full HD


X-Reality PRO™: čišća, profinjenija slika: Uživajte u izvanrednoj jasnoći, izoštrenosti i kvaliteti slike svih sadržaja koje gledate. Naša kombinacija tehnologija za smanjenje šuma izoštrava i uklanja šum iz svih scena, zahvaljujući prikaz karakteriziraju sjajni, jasni detalji..

Full HD 1080p: Iskusite detalje Full HD 1080p rezolucije u svim zabavnim sadržajima. Od Blu-ray Disc™ medija i propuštenih televizijskih sadržaja do fotografija na pametnom telefonu, sve možete gledati u savršenoj jasnoći na velikom zaslonu ovog televizora BRAVIA®..

Motionflow™ XR održava prikaz akcije uglađenim: Uživajte u uglađenim i oštrim detaljima čak i u scenama brze akcije uz Motionflow™ XR. Ova inovativna tehnologija stvara i umeće dodatne kadrove između originalnih. Uspoređuje ključne vizualne čimbenike niza sličica i zatim izračunava djelić sekunde akcije koja nedostaje u tim sekvencama. Neki modeli imaju i mogućnost ubacivanja crnih sličica kako bi se postigao doista filmski dojam bez zamućenosti..

Tanki model: Zaslon ima uski okvir naglašen minimalističkom prednjom pločom pa se možete usredotočiti na zabavu uz sliku gotovo od ruba do ruba..

Odlična zabava bežičnim putem uz ugrađenu funkciju Wi-Fi®: Lako uspostavite vezu s kućnom mrežom. Ugrađena funkcija Wi-Fi® omogućava vam da na internetu slobodno pretražujete filmove, uživate u kanalima s videozapisima kao što je YouTube™ i pristupate uslugama kao što je televizija na zahtjev. Najbolje od svega, možete usmjeravati zabavne sadržaje s bežične kućne mreže i s interneta bez neurednih kabela..

YouTube: Web videozapisi na velikom zaslonu: Pokrenite aplikaciju YouTube za prikaz najnovijih videospotova i najpopularnijih videozapisa na velikom zaslonu svog televizora. Možete se prijaviti za pristup popisima pjesama i prikaz svojih pretplata..

Učinite trenutak svojim uz Napredno dijeljenje fotografija: Dopustite svima dijeljenje fotografija s posebnim uspomenama na velikom zaslonu. Do deset osoba u prostoriji može bežično slati fotografije i kratke videoisječke s pametnog telefona izravno na televizor BRAVIA® te uživati u izboru vlastite dodatne glazbene podloge. Televizor čak kreira vlastitu namjensku Wi-Fi® mrežu – idealno za goste..

Sadržaj pametnog telefona na velikom zaslonu: Zrcaljenjem zaslona možete uživati u sadržaju i aplikacijama sa svog pametnog telefona na televizoru tvrtke Sony . Povećajte sve uspomene i uživajte u njima na velikom zaslonu zajedno s članovima obitelji i prijateljima..

Odlična USB reprodukcija raznih formata: Uživajte u omiljenom digitalnom sadržaju s bilo koje USB memorije. Zahvaljujući podršci za odličnu USB reprodukciju raznih formata, na svom televizoru možete reproducirati glazbu, videozapise i kolekcije fotografija. Uz podršku za širok raspon kodera/dekodera, moći ćete uživati u izuzetnom rasponu formata – jednostavno se povežite i spremni ste za pokret..

Clear Phase za uglađene, uravnotežene frekvencije: BRAVIA® koristi snažan računalni model za analizu i kompenzaciju nepravilnosti u odzivu zvučnika. To postiže uzorkovanjem frekvencije zvučnika uz veću preciznost. Ta informacija šalje se natrag kako bi se poništile skokovi ili padovi u prirodnom odzivu zvučnika, a rezultat je čist, prirodan zvuk uglađene, ravnomjerne reprodukcije svih frekvencija..

Organiziranje kabela: Kabeli neće biti vidljivi. Sve kabele možete uredno organizirati sa stražnje strane televizora i provesti do postolja, tako da sve izgleda pospremljeno..

Pretvorite televizor u digitalni snimač: USB HDD REC: Pohranite omiljene televizijske serije na vanjski USB pogon tvrdog diska kako biste u njima uživali kad poželite. Snimanje na USB tvrdi disk omogućava snimanje digitalnog emitiranog sadržaja jednim dodirom i uz mjerač vremena na bilo koji USB uređaj s tvrdim diskom kapaciteta do 2 TB. Dok gledate seriju, samo pritisnite REC za početak snimanja koje će se automatski zaustaviti na kraju programa..


Zaslon
Razlučivost zaslona 1920 x 1080 pixels
Vidljivi kut, horizontalno 178°
Vidljivi kut, vertikalno 178°
3D kompatibilnost N
Podržani video načini 1080i,1080p
Podržane grafičke rezolucije 1920 x 1080 (HD 1080)
Frekvencija interpolacije pokreta 200 Hz
Tehnologija interpolacije pokreta Motionflow XR
Dijagonala ekrana (metrički) 102 cm
Oblik zaslona Flat
Podržane stope osvježavanja zaslona 24 Hz,30 Hz,50 Hz,60 Hz
Audio
Nazivna RMS snaga 10 W
Broj zvučnika 2
Ugrađeni subwoofer N
Zvučni načini Game, Movie, Music, Sports, Standard
Ugrađeni zvučni dekoderi Dolby Digital
TV tuner
Tip tunera Digital
Automatsko traženje kanala Y
Digital signal format system DVB-C,DVB-T
Ports & interfaces
Broj HDMI priključaka 3
Broj USB 2.0 priključaka 2
PC ulaz (D-SUB) Y
Broj RF priključaka 1
Broj SCART priključaka 1
Broj Ethernet LAN (RJ-45) priključaka 1
HDCP Y
Broj CardBus PCMCIA utora 1
Audio (L,D) ulaz 1
Upravljanje potrošnjom
Potrošnja energije 48 W
Godišnja potrošnja energije 70 kWh
Mreža
Bluetooth N
Ethernet LAN veza Y
Wi-Fi Direct Y
Funkcije za upravljanje
Odbrojavanje do uključenja/isključenja Y
Elektronički vodič kroz programe (EPG) Y
Pametni načini Cinema, Game, Graphics, Personal, Photo, Sports, Standard, Vivid
Ergonomija
VESA ugradnja Y
Sadržaj ambalaže
Priloženi kabeli AC
Kratke upute za uporabu Y
Baterije uključene Y
Design
Boja uređaja Black
Ugrađena kamera N
Performanse
Roditeljski nadzor Y
24p Y
Plug and Play N
Funkcija prikaza sata Y
Prepoznavanje lica N

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Sony KDL-40WD650 LED TV
Vaša ocjena

Više informacija

Kupovina na rate 910KM ili 34.06KM mjesečno na 24 rate
Color N/A
Proizvođač Sony
Meta title Sony 40''WD650 Smart WiFi