Otvori navigaciju
Korpa 0

Sony KDL-32WD600 LED TV

Prix Welkit 499,00 BAM Prix conseillé 704,70 BAM
DostunostDostupno
SKU
KDL32WD600BAEP

DOSTAVA BRZOM POŠTOM

Na dnu stranice pronađite iznos rate na 12 mjeseci.

Opis
Full HD televizor s tehnologijama X-Reality, Motionflow, IPTV i Bass Reflex zvučnikom.
Istražite svijet filmova, televizije i aplikacija u rezoluciji koja nadilazi Full HD


X-Reality PRO™: čišća, profinjenija slika: Uživajte u izvanrednoj jasnoći, izoštrenosti i kvaliteti slike svih sadržaja koje gledate. Naša kombinacija tehnologija za smanjenje šuma izoštrava i uklanja šum iz svih scena, zahvaljujući prikaz karakteriziraju sjajni, jasni detalji..

Full HD 1080p: Iskusite detalje Full HD 1080p rezolucije u svim zabavnim sadržajima. Od Blu-ray Disc™ medija i propuštenih televizijskih sadržaja do fotografija na pametnom telefonu, sve možete gledati u savršenoj jasnoći na velikom zaslonu ovog televizora BRAVIA®..

Motionflow™ XR održava prikaz akcije uglađenim: Uživajte u uglađenim i oštrim detaljima čak i u scenama brze akcije uz Motionflow™ XR. Ova inovativna tehnologija stvara i umeće dodatne kadrove između originalnih. Uspoređuje ključne vizualne čimbenike niza sličica i zatim izračunava djelić sekunde akcije koja nedostaje u tim sekvencama. Neki modeli imaju i mogućnost ubacivanja crnih sličica kako bi se postigao doista filmski dojam bez zamućenosti..

Tanki model: Zaslon ima uski okvir naglašen minimalističkom prednjom pločom pa se možete usredotočiti na zabavu uz sliku gotovo od ruba do ruba..

Odlična zabava bežičnim putem uz ugrađenu funkciju Wi-Fi®: Lako uspostavite vezu s kućnom mrežom. Ugrađena funkcija Wi-Fi® omogućava vam da na internetu slobodno pretražujete filmove, uživate u kanalima s videozapisima kao što je YouTube™ i pristupate uslugama kao što je televizija na zahtjev. Najbolje od svega, možete usmjeravati zabavne sadržaje s bežične kućne mreže i s interneta bez neurednih kabela..

YouTube: Web videozapisi na velikom zaslonu: Pokrenite aplikaciju YouTube za prikaz najnovijih videospotova i najpopularnijih videozapisa na velikom zaslonu svog televizora. Možete se prijaviti za pristup popisima pjesama i prikaz svojih pretplata..

Učinite trenutak svojim uz Napredno dijeljenje fotografija: Dopustite svima dijeljenje fotografija s posebnim uspomenama na velikom zaslonu. Do deset osoba u prostoriji može bežično slati fotografije i kratke videoisječke s pametnog telefona izravno na televizor BRAVIA® te uživati u izboru vlastite dodatne glazbene podloge. Televizor čak kreira vlastitu namjensku Wi-Fi® mrežu – idealno za goste..

Sadržaj pametnog telefona na velikom zaslonu: Zrcaljenjem zaslona možete uživati u sadržaju i aplikacijama sa svog pametnog telefona na televizoru tvrtke Sony . Povećajte sve uspomene i uživajte u njima na velikom zaslonu zajedno s članovima obitelji i prijateljima..

Odlična USB reprodukcija raznih formata: Uživajte u omiljenom digitalnom sadržaju s bilo koje USB memorije. Zahvaljujući podršci za odličnu USB reprodukciju raznih formata, na svom televizoru možete reproducirati glazbu, videozapise i kolekcije fotografija. Uz podršku za širok raspon kodera/dekodera, moći ćete uživati u izuzetnom rasponu formata – jednostavno se povežite i spremni ste za pokret..

Clear Phase za uglađene, uravnotežene frekvencije: BRAVIA® koristi snažan računalni model za analizu i kompenzaciju nepravilnosti u odzivu zvučnika. To postiže uzorkovanjem frekvencije zvučnika uz veću preciznost. Ta informacija šalje se natrag kako bi se poništile skokovi ili padovi u prirodnom odzivu zvučnika, a rezultat je čist, prirodan zvuk uglađene, ravnomjerne reprodukcije svih frekvencija..

Organiziranje kabela: Kabeli neće biti vidljivi. Sve kabele možete uredno organizirati sa stražnje strane televizora i provesti do postolja, tako da sve izgleda pospremljeno..

Pretvorite televizor u digitalni snimač: USB HDD REC: Pohranite omiljene televizijske serije na vanjski USB pogon tvrdog diska kako biste u njima uživali kad poželite. Snimanje na USB tvrdi disk omogućava snimanje digitalnog emitiranog sadržaja jednim dodirom i uz mjerač vremena na bilo koji USB uređaj s tvrdim diskom kapaciteta do 2 TB. Dok gledate seriju, samo pritisnite REC za početak snimanja koje će se automatski zaustaviti na kraju programa..


Zaslon
3D kompatibilnost N
Razlučivost zaslona 1366 x 768 pixels
Tehnologija interpolacije pokreta Motionflow XR
Oblik zaslona Flat
Podržane grafičke rezolucije 1366 х 768
Podržani video načini 1080i,1080p
Vidljivi kut, horizontalno 178°
Vidljivi kut, vertikalno 178°
Frekvencija interpolacije pokreta 200 Hz
Dijagonala ekrana (metrički) 80 cm
Podržane stope osvježavanja zaslona 24 Hz,30 Hz,50 Hz
Audio
Broj zvučnika 2
Nazivna RMS snaga 10 W
Ugrađeni subwoofer N
Zvučni načini Game, Movie, Music, Sports, Standard
Ugrađeni zvučni dekoderi Dolby Digital
TV tuner
Digital signal format system DVB-C,DVB-T
Tip tunera Analog & digital
Automatsko traženje kanala Y
Ports & interfaces
Broj HDMI priključaka 3
PC ulaz (D-SUB) Y
Broj Ethernet LAN (RJ-45) priključaka 1
Broj USB 2.0 priključaka 2
HDCP Y
Audio (L,D) ulaz 1
Broj SCART priključaka 1
Broj RF priključaka 1
Broj CardBus PCMCIA utora 1
Upravljanje potrošnjom
Potrošnja energije 35 W
Godišnja potrošnja energije 51 kWh
Mreža
Ethernet LAN veza Y
Wi-Fi Direct Y
Bluetooth N
Funkcije za upravljanje
Elektronički vodič kroz programe (EPG) Y
Odbrojavanje do uključenja/isključenja Y
Pametni načini Cinema, Custom, Game, Graphics, Photo, Sports, Standard, Vivid
Ergonomija
VESA ugradnja Y
Sadržaj ambalaže
Baterije uključene Y
Priloženi kabeli AC
Kratke upute za uporabu Y
Design
Boja uređaja Black
Ugrađena kamera N
Performanse
Roditeljski nadzor Y
24p Y
Plug and Play Y
Funkcija prikaza sata Y
Prepoznavanje lica N

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Sony KDL-32WD600 LED TV
Vaša ocjena

Više informacija

Kupovina na rate 663KM ili 24.81KM mjesečno na 24 rate
Color N/A
Proizvođač Sony
Meta title Sony 32''WD600 Smart WIFI