Otvori navigaciju
Korpa 0

Sony KDL-32RD430

Prix Welkit 399,00 BAM Prix conseillé 704,70 BAM
DostunostDostupno
Samo je 1 ostao
SKU
KDL32RD430BAEP

DOSTAVA BRZOM POŠTOM

Na dnu stranice pronađite iznos rate na 12 mjeseci.

Opis
Tanki Full HD televizor s tehnologijama X-Reality PRO, Motionflow i USB Multi Play.
Uživajte u slici kvalitetnijoj od slike Full HD rezolucije i iznimno čistom zvuku


X-Reality™ PRO: Ponovo otkrijte svaki detalj: Upoznajte uzbudljivi svijet izvanredne jasnoće, bez obzira na to što gledate. Svaki piksel predivno poboljšava naš moćni procesor slike, dok se pojedinačni dijelovi svake scene analiziraju i uspoređuju pomoću posebne baze podataka sa slikama koja neovisno provjerava teksturu, kontrast, boju i rubove. Uživajte u dramatično smanjenom šumu na slici, bez obzira na to što gledate..

Full HD 1080p: Iskusite detalje Full HD 1080p rezolucije u svim zabavnim sadržajima. Od Blu-ray Disc™ medija i propuštenih televizijskih sadržaja do fotografija na pametnom telefonu, sve možete gledati u savršenoj jasnoći na velikom zaslonu ovog televizora BRAVIA®..

Motionflow™ XR održava prikaz akcije uglađenim: Uživajte u uglađenim i oštrim detaljima čak i u scenama brze akcije uz Motionflow™ XR. Ova inovativna tehnologija stvara i umeće dodatne kadrove između originalnih. Uspoređuje ključne vizualne čimbenike niza sličica i zatim izračunava djelić sekunde akcije koja nedostaje u tim sekvencama. Neki modeli imaju i mogućnost ubacivanja crnih sličica kako bi se postigao doista filmski dojam bez zamućenosti..

Tanki model: Zaslon ima uski okvir naglašen minimalističkom prednjom pločom pa se možete usredotočiti na zabavu uz sliku gotovo od ruba do ruba..

Odlična USB reprodukcija raznih formata: Uživajte u omiljenom digitalnom sadržaju s bilo koje USB memorije. Zahvaljujući podršci za odličnu USB reprodukciju raznih formata, na svom televizoru možete reproducirati glazbu, videozapise i kolekcije fotografija. Uz podršku za širok raspon kodera/dekodera, moći ćete uživati u izuzetnom rasponu formata – jednostavno se povežite i spremni ste za pokret..

Clear Phase za uglađene, uravnotežene frekvencije: BRAVIA® koristi snažan računalni model za analizu i kompenzaciju nepravilnosti u odzivu zvučnika. To postiže uzorkovanjem frekvencije zvučnika uz veću preciznost. Ta informacija šalje se natrag kako bi se poništile skokovi ili padovi u prirodnom odzivu zvučnika, a rezultat je čist, prirodan zvuk uglađene, ravnomjerne reprodukcije svih frekvencija..

Slušajte fotografije uz značajku Photo Frame Mode: Pretvorite svoj televizor u ogromni okvir za fotografije. Povežite se sa svojim osobnim uređajem i uživajte u prikazivanju osobne kolekcije uz asortiman atraktivnih prikaza slajdova, sata i kalendara, uz dodatak mjerača vremena za aktivaciju. Dodajte glazbenu pozadinu s radijske postaje ili iz vlastite glazbene biblioteke..

Organiziranje kabela: Kabeli neće biti vidljivi. Sve kabele možete uredno organizirati sa stražnje strane televizora i provesti do postolja, tako da sve izgleda pospremljeno..

Pretvorite televizor u digitalni snimač: USB HDD REC: Pohranite omiljene televizijske serije na vanjski USB pogon tvrdog diska kako biste u njima uživali kad poželite. Snimanje na USB tvrdi disk omogućava snimanje digitalnog emitiranog sadržaja jednim dodirom i uz mjerač vremena na bilo koji USB uređaj s tvrdim diskom kapaciteta do 2 TB. Dok gledate seriju, samo pritisnite REC za početak snimanja koje će se automatski zaustaviti na kraju programa..


Zaslon
Razlučivost zaslona 1366 x 768 pikseli
Vidljivi kut, horizontalno 178°
Vidljivi kut, vertikalno 178°
3D kompatibilnost Ne
Podržane grafičke rezolucije 1366 х 768
Podešavanja formata zaslona 16:9
Frekvencija interpolacije pokreta 200 Hz
Tehnologija interpolacije pokreta Motionflow XR
Dijagonala ekrana (metrički) 80 cm
Oblik zaslona Ravni
Audio
Nazivna RMS snaga 10 W
Broj zvučnika 2
Ugrađeni subwoofer Ne
Zvučni načini Igra, Film, Music, Sports, Standard
Ugrađeni zvučni dekoderi Dolby Digital
TV tuner
Tip tunera Analogni & digitalni
Automatsko traženje kanala Da
Digital signal format system DVB-C,DVB-T
Ports & interfaces
Broj HDMI priključaka 3
Broj USB 2.0 priključaka 2
PC ulaz (D-SUB) Ne
Broj RF priključaka 1
Broj SCART priključaka 1
HDCP Da
Broj CardBus PCMCIA utora 1
Audio (L,D) ulaz 1
Upravljanje potrošnjom
Potrošnja energije 35 W
Godišnja potrošnja energije 51 kWh
Mreža
Bluetooth Ne
Ethernet LAN veza Ne
Wi-Fi Direct Ne
Funkcije za upravljanje
Odbrojavanje do uključenja/isključenja Da
Elektronički vodič kroz programe (EPG) Ne
Ergonomija
VESA ugradnja Da
Sadržaj ambalaže
Priloženi kabeli AC
Kratke upute za uporabu Da
Baterije uključene Da
Design
Boja uređaja Crno
Ugrađena kamera Ne
Performanse
Roditeljski nadzor Da
Plug and Play Da
Funkcija prikaza sata Da
Prepoznavanje lica Ne

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Sony KDL-32RD430
Vaša ocjena

Više informacija

Kupovina na rate 655KM ili 24.50KM mjesečno na 24 rate
Color N/A
Proizvođač Sony
Meta title Sony 32''RD430 HD*2016*