Razmišljate o nabavci novog telefona? Evo zbog čega je Tesla smartphone sa 4G mrežom savršen izbor! (FOTO)

U vremenu u kojem živimo, internet više nije privilegija malog broja ljudi. Danas, bez interneta teško možemo da zamislimo obavljanje i najjednostavnijih svakodnevnih aktivnosti.

Sjećate se koliko je nekada bilo potrebno vremena da se učita neka stranica u pretraživaču? Da ne govorimo o preuzimanju muzike ili, ne daj bože, nekog fajla većeg formata. Čitava vječnost!

Na sreću, stvari su se značajno promjenile. Zahvaljujući brzom napretku tehnologije, sada ne samo da je internet svima dostupan, već su i brzine prijenosa podataka neuporedivo veće.

S tim u vezi, danas govorimo o 4G ili LTE mreži. Sigurni smo da ste mnogo puta do sada čuli ovaj termin, ali šta je to zapravo? Šta omogućava ta mreža? Kako ona može da nam olakša život?

U narednih par pasusa probaćemo da vam približimo ovu tehnologiju i njene najznačajnije prednosti.

Svjesni smo brzine kojom se danas živi i potrebe da željene informacije dobijemo baš onog trenutka kada su nam neophodne. Upravo 4G mreža omogućava izuzetno brz protok podataka, što znači da se velike količine podataka mogu preuzeti u veoma kratkom roku.

Pri nekadašnjim brzinama interneta, gledanje online sadržaja visoke rezolucije bilo je iscrpljujuće, jer je bilo potrebno mnogo vremena da se oni učitaju i prikažu. Sjećate li se kako smo ranije kvalitet snimaka na YouTube-u smanjivali na 240p ili čak 144p, jer drugačije nisu mogli da se prikažu?


4G mreža rješava ove probleme. Zahvaljujući njoj, video streaming u visokoj rezoluciji teče glatko, bez zastoja i čekanja na učitavanje.

Brzine prenosa kod 4G mreže kreću se čak do 100 Mb/s što praktično znači da biste aplikaciju od 20MB mogli da „skinete“ za manje od dvije sekunde. Ovo konkretno znači da biste sa gledanjem filma od 2GB mogli da započnete već za oko dva minuta.

Impresivno, zar ne?

Još impresivnije je to što su vam kvalitetni telefoni koji pomenutu tehnologiju podržavaju, danas dostupni po pristupačnim cijenama.

Brend Tesla u svojoj ponudi ima 4G telefone koji svojim karakteristikama mogu da pariraju mnogo zvučnijim imenima. I zato, zašto ne biste uživali u svim prednostima LTE mreže uz neki od telefona iz široke ponude ovih uređaja? Jer, jedno je sigurno: bez obzira da li spadate u najzahtjevnije ili one manje zahtjevne korisnike, izbor modela Tesla pametnih telefona omogućava vam da uživate u svim prednostima savremenih tehnologija